Keihard knaken cashen in Billion Dollar Day [925 Cinema]

Niks ontspannen achteroverleunen en een filmpje kijken, dit weekend kunt u in een halfuur meevoelen met de echte heren van het grote en snelle geld. Dit gaat u niet in de koude kleren zitten heren, want in de documentaire 'Billion Dollar Day' over speculative trading worden 3 heren en hun keiharde miljarden business gevolgd.

The stock market is never obvious. It is designed to fool most of the people, most of the time.
Jesse Livermore
Conditie
De documentaire stamt uit 1986 maar blijft actueel, in ieder geval een aanrader om (weer eens terug) te kijken. 

De heren die gevolgd worden in Londen, Hong Kong en New York zijn de grondleggers van de speculatiehandel. Zonder modere realtime grafieken en andere software ondersteuning pionieren zij zich richting ongekende winsten. En soms verliezen. Bijzondere helden, die door de documentairemakers neergezet worden als 'gokkers' in een spel electronic poker

Kijk en huiver mee met deze 3 grootverdieners, winnaars en verliezers...