Fox News nog dommer dan u dacht

Ja, 925 is een financiele website. Neen, Fox News is dat niet. Wel de moeite waard. Bij het zien van onderstaande video wisten we zeker dat Darwinisme gefaald is. De domheid. Na aanleiding van de gebeurtenissen in France (spreek uit: frèns), vanzelfsprekend. U weet dit gewoon niet omdat u hoopt dat het niet kan. Voorproefje:

"Our job is to arm those Muslims to the teeth, give them everything they need to take out these Islamic fanatics, let them do the job, and when they do, we need to simply ... look the other way."

Wellicht weet Pirro niet dat het almachtige ‘US Military’ in Afghanistan bevochten werd door wapens die tijdens Operation Cyclone aan de Mujahideen gedoneerd zijn tijdens een opstandje tegen de Sovjets. Prima tactiek dus inderdaad. Goed, eerst even kijken: 

Nuclear Negotiations Nonsense is irrelevant. They don’t operate the way we do.
Pirro, Fox
Egypte
Pirro noemt de Egyptische president Abdel Fattah al-Sisi – A MUSLIM!!! –nog eens als levend bewijs dat de ‘arm those Muslims to the teeth’-strategie werkt. Omdat Egypte nu bevrijd is van alle Islam-achtige beslommeringen. Ofzo. Dat Abdel Fattah al-Sisi om dat te bereiken op massale schaal mensenrechten schond en 800 ongewapende demonstranten afslachtte doet er dan even niet toe. Verder moet dan de Muslim Brotherhood er aan geloven. We hebben het dan over 100.000 Egyptenaren die simpelweg dood moeten (Westerse normen / waarden, vrijheid van meningsuiting verspreiden, u kent het wel), waaronder ongevaarlijke vrouwen en kinderen. 

U moet weten: deze Muslim Brotherhood heeft sinds 1949 afstand gedaan van geweld na het vermoorden van de Egyptische President Mahmoud an-Nukrashi Pasha. De New York Times over de lieden: 'Leaders of the Muslim Brotherhood, which became the leading political movement in the wake of Egypt’s 2011 popular uprising, are languishing in prison, unfairly branded as terrorists.' Waarom Pirro vindt dat deze dames en heren het moeten ontgelden is ons onduidelijk. 

Buitenlandpolitiek
Het zou nu klaar kunnen zijn met deze absurde monoloog. Neen. 'You are either with us or against us' kon nog hergebruikt worden. 'Nuclear Negotiations Nonsense is irrelevant. They don’t operate the way we do.' Vat de buitenlandpolitiek vervolgens wel samen (Iran is een vijand van ISIS en gooit met Amerikaanse F-4's en F14's bommen op Het Kwaad, in Irak bij een 'bondgenoot' van de VS, dat u het weet. Pirro niet). 

Ok!

En bovendien moet ISIS plat. ‘Bomb them, Bomb them, and Bomb them again’. Dat is namelijk omdat deze lieden een reverse crusade in progress hebben, a Christian genocide. Maargoed, daar is het tegendeel moeilijk van te bewijzen. Daarna nog even The Nation of Islam (??) aanhalen en vanzelfsprekend de wanpraktijken van Obama. Vrijheid van religie is prima, zolang het maar niet Moslim is.

Vice
Trouwens, als u dacht dat een zinloze woordenstroom als in het Fox-filmpje toch nergens gehoor vindt, dat heeft u fout. Onze hipstercollega's gingen op bezoek bij de Klu Klux Klan. Kijk en huiver: