Met dit pak wordt u de coolste knuppel van de kantoorsilo [video]

Staat u dan weer, keurig met uw jasje, dasje, brogues de kantoorknuppel uit te hangen. U buurman is hipster, die heeft in ieder geval nog dagelijks de keuze uit een geruite blouse of een t-shirt met infantiele anarchistische opdruk. Laten we eerlijk wezen, qua cool-heid delft u nogal het onderspit. Maar wij vonden het pak dat u subiet weer eindbaas van de apenrots maakt: de TRUE Wetsuit...

Onze opperbretel hielp u al eerder dit voorjaar aan kasjmier coolheid in de vorm van een spencer (van Lord Spencer), maar in combinatie met deze wetsuit zal u binnen no-time uitgenodigd worden om plaats te nemen in de boardroom. Het pak is gemaakt van 2mm dik neopreen en het hemd is gemaakt van dryflight textiel dat waterafstotend is. Een kant en klare oplossing voor epische coolheid. Klein minpuntje, een cursus golfrijden wordt niet bijgeleverd.